Staatsexamen

Slagen voor je staatsexamen economie

Doe je staatsexamen economie op Vmbo, Havo of Vwo-niveau? Zoek je een oplossing die je structuur biedt, waardoor je precies weet wat je moet kennen en kunnen en goed het overzicht behoudt? Met de online examentraining van de Economie Academy kan je volledig zelfstandig of samen met Frank van de Economie Academy op het staatsexamen voorbereiden. Hoe gaat dat in zijn werk en wat voor voordelen levert dat je op? 


  • Online hulp van een docent met meer dan 10 ervaring

De online examentraining is ontwikkeld door Frank. Hij is 8 jaar geleden op YouTube begonnen en heeft meer dan 10 jaar ervaring met eindexamenklassen op Vmbo, Havo en Vwo-niveau. Hij weet dus precies wat belangrijk en extra moeilijk is. De trainingen die hij voor Vmbo GL/TL, Havo en Vwo heeft ontwikkeld worden elk jaar aangepast aan de laatste centraal exameneisen. Zo weet je precies wat je moet kennen en kunnen en vergeet je niets in je voorbereiding wat belangrijk is. Jouw voordeel: je kan altijd terugvallen op een ervaren economie docent.


  • Duidelijke video uitleg

Economie kan een moeilijk vak zijn. Zeker als je eindexamen moet doen en economie nog nooit hebt gehad of de uitleg van je economie docent nooit hebt begrepen. Frank zijn doel is al die moeilijke theorie zo makkelijk en duidelijk mogelijk uit te leggen. In zijn video’s gebruikt hij daarom begrijpelijke taal en duidelijke praktijkvoorbeelden. Met de online examentraining beschik je met een druk op de knop over alle video uitleg die hij ooit heeft gemaakt. Jouw voordeel: je raakt gemotiveerder omdat je eindelijk snapt waar het in de economie over gaat!


Hieronder een voorbeeld van 1 van de meer dan 150 video's waarover je beschikt

  


  • Veel oefeningen op eindexamenniveau

Na de uitleg volgt het oefenen. Het is immers een training en net zoals in de sportschool is het zaak om met de theorie aan de slag te gaan! Daarvoor heb je bij elk eindexamendomein de beschikking over minimaal 4 eindexamenopgaven én kan je zes volledige eindexamens oefenen. Genoeg practice met in totaal meer dan 60 eindexamenopgaven met superhandige videonabesprekingen waar ik alles nog even rustig uitleg als je de uitwerkingen niet meteen begrijpt. Jouw voordeel: je gaat verbanden zien en hebt alles al een keer meegemaakt als je het staatsexamen voor je kiezen krijgt. 


  • Met 1 druk op de knop vragen stellen als je iets niet snapt

Snap je iets niet van de theorie of de opgaven? Daar heb ik ook wel eens last van, alleen niet bij economie. Heb je een vraag, dan schakel je mij met één druk op de knop in en help ik je. Ik leg het uit of geef je een tip zodat je er zelf achter komt hoe het in elkaar zit. Jouw voordeel: je krijgt meer vertrouwen in je eigen kunnen!


  • Duidelijk overzicht van wat je moet kennen en kunnen

Ken je dat gevoel, dat je op Schiphol staat vlak voor je vliegtuig vertrekt en het idee hebt “ik ben toch echt iets vergeten?”. De online examentraining geeft je een totaaloverzicht van alles wat je moet kennen en kunnen voor je staatsexamen. Dus je mist niets, helemaal niets! Jouw voordeel: rust en meer vertrouwen omdat je weet dat je alles hebt doorgenomen. 


Direct starten met deze gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing. Klik op de knop hieronder, betaal éénmalig en je kan direct aan de slag met je voorbereiding!


Bestel hier