Online Examentraining

KOOP NU

Slaag | éénmalig €29,95

Doe je in het schooljaar 2020 - 2021 eindexamen economie of bedrijfseconomie op Vmbo (GL/TL), Havo of Vwo? Dan mag je deze training niet missen. De online examentraining Slaag biedt je namelijk alles wat je nodig hebt


  1. Duidelijke uitleg-video's over alles wat belangrijk is

De training geeft je een prima overzicht over wat je voor je eindexamen moet kunnen en kennen. Alle belangrijke en moeilijke onderwerpen worden door Frank (meer dan 10 jaar ervaring en meer dan 4 miljoen views op YouTube) uitgelegd in begrijpelijke uitleg-video’s, waarin de theorie wordt gekoppeld aan voorbeelden die je begrijpt. De video’s zijn overzichtelijk gesorteerd per examendomein. Begrijp je na het kijken van de uitleg-video een onderwerp nog niet, dan kan je makkelijk met één druk op de knop hulp inschakelen. 

  1. Overzicht

De training is compleet. Met deze training kan je jezelf thuis prima voorbereiden op je schoolexamens en eindexamen. Natuurlijk kan je een boek erbij houden of een examenbundel, maar dit is in principe niet nodig. De training bevat namelijk uitleg (meer dan 150 video’s, inclusief alle video's die niet openbaar op YouTube staan), veel oefeningen op examenniveau (meer dan 100 examenopgaven), inclusief nakijk-modellen en video nabesprekingen van de examenopgaven én de mogelijkheid om vragen te stellen. De training sluit 100% aan bij het eindexamenprogramma van het schooljaar 2020 - 2021, zoals dat is opgesteld door het college van examens. 

  1. Direct te gebruiken

Je kan zonder handleiding direct aan de slag. De training is overzichtelijk opgebouwd waarbij je vaste routes kan volgen of je eigen route kan bepalen. Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt en wat je prettig vindt. Je ziet precies hoelang een onderdeel duurt. Je kan de training achter je eigen bureau, aan de keukentafel of in het openbaar vervoer gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon, tablet, laptop of desktop met internet. 

  1. Betaalbare kwaliteit (meer dan 2500 tevreden leerlingen gingen je voor)  

Voor éénmalig €29,95 kan je de examentraining tot en met het eind van het schooljaar (31 juli 2021) onbeperkt gebruiken. Je betaalt dus minder dan voor één uur bijles economie en veel minder dan wat je voor de examentrainingen in bijvoorbeeld Leiden moet betalen. Al meer dan 2.500 middelbare scholieren behaalden met deze online examentraining een mooi cijfer voor hun economie en bedrijfseconomie eindexamen. 


Jij + de online examentraining Slaag = meer vertrouwen, meer plezier en een beter resultaat 


Druk op de knop "Bestel hier", kies je vak, je niveau en je kan aan de slag


Bestel hier en scoor beter


Hieronder een voorbeeld van één van de meer dan 150 uitleg-video's: 


Heb je toch liever een offline examentraining van 1 dag, gegeven door Frank van de Economie Academy | klik hier voor meer info over het bootcamp economie