Online examentraining

✅ +5 miljoen YouTube views        ✅ 4828 kozen voor deze training       ✅ 17 jaar ervaring

De voordelen van Slaag, de online examentraining voor als je dit jaar examen doet: 


  • Duidelijke video's (uitleg + samenvattingen)

Deze examentraining economie en bedrijfseconomie geeft je een uitstekend overzicht. Je weet precies wat je voor je economie examen in het schooljaar 2023 - 2024 moet kunnen en kennen. Alle belangrijke en moeilijke examenstof voor havo, vmbo (gt, bb en kb) en vwo wordt helder uitgelegd met duidelijke uitleg-video’s. Verder zijn er super handige video samenvattingen waarin binnen 3 uur de kern wordt uitgelegd.    

Hieronder een voorbeeld van een uitleg-video: 


  • Up to date 

De examentraining is up tot date met de nieuwste examenstof. Natuurlijk kan je een boek erbij houden of een examenbundel, maar dit is in principe niet nodig. De examentraining bevat namelijk naast uitleg-video's veel oefenexamens en voorbeeldexamens (inclusief video nabesprekingen - ook van het eerste en tweede tijdvak examen van 2023) en met 1 druk op de knop krijg je antwoord op al je vragen. 


  • Direct te gebruiken

De training is overzichtelijk opgebouwd. Je ziet precies hoelang een onderdeel duurt en hoe ver je bent. Het enige wat je nodig hebt is een apparaat met internet. 


  • Meer dan 4000 tevreden leerlingen gingen je voor  

Voor éénmalig €34,95 kan je de examentraining tot en met 31 juli 2024 onbeperkt gebruiken. Dat is veel minder dan wat je voor een examentraining economie of bedrijfseconomie bij SSL Leiden of bij Lyceo betaalt. Al meer dan 4.000 middelbare scholieren behaalden met deze online examentraining een mooi cijfer voor hun economie en bedrijfseconomie eindexamen.

 

Kies je niveau, bestel en slaag voor je examen!