Online Examentraining

Slaag | éénmalig €29,95

Alles wat je nodig hebt om te slagen! 


  • Duidelijke uitleg-video's over alles wat belangrijk is

De training geeft je een prima overzicht over wat je voor je eindexamen moet kunnen en kennen. Alle belangrijke en moeilijke onderwerpen worden door Frank uitgelegd in begrijpelijke uitleg-video’s. De video’s zijn overzichtelijk gesorteerd per examendomein. Als bonus zullen van het eerste tijdvak examen van 2021 duidelijke video nabesprekingen beschikbaar zijn. 

Hieronder een voorbeeld van één van de meer dan 150 uitleg-video's: 


  • Up to date met het examenprogramma van 2021

De training is compleet. Natuurlijk kan je een boek erbij houden of een examenbundel, maar dit is in principe niet nodig. De training bevat namelijk uitleg, veel oude examenopgaven (inclusief video nabesprekingen) én de mogelijkheid om met één druk op de knop antwoord te krijgen op al je vragen. 


  • Direct te gebruiken

De training is overzichtelijk opgebouwd waarbij je vaste routes kan volgen of je eigen route kan bepalen. Je ziet precies hoelang een onderdeel duurt en hoe ver je bent. Het enige wat je nodig hebt is een apparaat met internet. 

Heb je toch liever een fysieke examentraining van 1 dag, gegeven door Frank van de Economie Academy | klik hier voor meer info over het bootcamp economie


  • Meer dan 2500 tevreden leerlingen gingen je voor  

Voor éénmalig €29,95 kan je de examentraining tot en met 31 juli 2021 onbeperkt gebruiken. Al meer dan 2.500 middelbare scholieren behaalden met deze online examentraining een mooi cijfer voor hun economie en bedrijfseconomie eindexamen. 


Kies je niveau, bestel en slaag voor je examen!