Online Examentraining

KOOP NU

Slaag | éénmalig €29,95

Doe je in het schooljaar 2020 - 2021 eindexamen economie of bedrijfseconomie op Vmbo (GL/TL), Havo of Vwo en wil je goed slagen? Heb je door corona een leerachterstand die je wilt inlopen? 


De online examentraining van de Economie Academy biedt alles wat je nodig hebt: 


  1. Duidelijkheid

De training geeft je een prima overzicht over wat je voor je eindexamen moet kunnen en kennen. Alle belangrijke en moeilijke onderwerpen worden uitgelegd in begrijpelijke uitleg-video’s, waarin de theorie wordt gekoppeld aan voorbeelden die je begrijpt. De video’s zijn overzichtelijk gesorteerd per examendomein. Begrijp je na het kijken van de uitleg-video een onderwerp nog niet, dan kan je makkelijk met één druk op de knop hulp inschakelen. 

  1. Compleetheid

De training is compleet. Met deze training kan je jezelf thuis prima voorbereiden op je schoolexamens en eindexamen. Natuurlijk kan je een boek erbij houden of een examenbundel, maar dit is in principe niet nodig. De training bevat namelijk uitleg (meer dan 150 video’s, inclusief alle video's die niet openbaar op YouTube staan), veel oefeningen op examenniveau (meer dan 75 examenopgaven), inclusief nakijk-modellen en video nabesprekingen van de examenopgaven én de mogelijkheid om vragen te stellen. De training sluit 100% aan bij het eindexamenprogramma van het schooljaar 2020 - 2021, zoals dat is opgesteld door het college van examens. 

  1. Gebruiksvriendelijkheid

Je kan zonder handleiding direct aan de slag. De training is overzichtelijk opgebouwd waarbij je vaste routes kan volgen of je eigen route kan bepalen. Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt en wat je prettig vindt. Je ziet precies hoelang een onderdeel duurt. Je kan de training achter je eigen bureau, aan de keukentafel of in het openbaar vervoer gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon, tablet, laptop of desktop met internet. 

  1. Betaalbaarheid  

Voor éénmalig €29,95 kan je de examentraining tot en met het eind van het schooljaar (31 juli 2021) onbeperkt gebruiken. Je betaalt dus minder dan voor één uur bijles economie en veel minder dan wat je voor de examentrainingen in bijvoorbeeld Leiden moet betalen. Sinds 2014 haalden duizenden Vmbo, Havo en Vwo leerlingen met deze betaalbare online examentraining een mooi cijfer voor hun (bedrijfs)economie examen. 


Jij + Online examentraining Slaag = meer vertrouwen, meer plezier en een beter resultaat voor (bedrijfs)economie 


Druk op de knop "Bestel hier", kies het vak, kies je niveau en je kan meteen aan de slag


Bestel hierHieronder een voorbeeld van één van de meer dan 150 uitleg-video's: 


Heb je toch liever een offline examentraining van 1 dag, gegeven door Frank van de Economie Academy | klik hier voor meer info over het bootcamp economie