Optimaal voorbereiden op je staatsexamen economie

✅ +5 miljoen YouTube views        ✅ 14.211 scholieren maakten een account aan      ✅ 17 jaar ervaring

Slagen voor je staatsexamen economie of bedrijfseconomie (vmbo, havo of vwo) of je 21+ toelatingstoets? 

Hier zetten we de voordelen van leren met de online examentraining op een rij. 


  • Hulp van een docent met 17 jaar ervaring

De online examentraining is ontwikkeld door Frank, een ervaren economie en bedrijfseconomie docent. Hij weet precies wat belangrijk is. De trainingen zijn up to date met de laatste centraal exameneisen. Jouw voordeel: je kan terugvallen op een ervaren docent.


  • Duidelijke uitleg

Economie kan een moeilijk vak zijn. Zeker als je economie nog nooit hebt gehad of de uitleg van je economie docent niet begrijpt. Frank zijn doel is al die moeilijke theorie duidelijk uit te leggen. In zijn video’s gebruikt hij daarom begrijpelijke taal en praktijkvoorbeelden. Met de online examentraining beschik je over alle uitleg die hij ooit heeft gemaakt. Jouw voordeel: je motivatie stijgt omdat je snapt waar het over gaat. 

Hieronder een voorbeeld van 1 van de meer dan 200 video's waarin theorie helder wordt uitgelegd

  


  • Veel oefeningen

Net zoals in de sportschool is het zaak om aan de slag te gaan. Daarvoor heb je bij elk eindexamendomein de beschikking over minimaal 4 eindexamenopgaven én kan je zes volledige eindexamens oefenen. Tevens zijn er super handige video nabesprekingen waar ik alles nog even rustig uitleg als je de uitwerkingen niet meteen begrijpt. Jouw voordeel: je gaat verbanden zien. 


  • Antwoord op al je vragen

Snap je iets nog niet? Geen probleem. Heb je een vraag, dan schakel je mij met één druk op de knop in en help ik je. Jouw voordeel: je krijgt meer vertrouwen.  


  • Overzicht 

Ken je dat gevoel, dat je op Schiphol staat vlak voor je vliegtuig vertrekt en het idee hebt “ik ben toch echt iets vergeten?”. De online examentraining geeft je een totaaloverzicht van alles wat je moet kennen en kunnen voor je staatsexamen of die 21+ toets. Jouw voordeel: je weet dat je niets over het hoofd hebt gezien. 


Top dat je dit artikel hebt gelezen. Je bent goed bezig! Klik op "ik ga bestellen", betaal éénmalig en je kan direct aan de slag. 


Ik ga bestellen