Reviews

✅ +5 miljoen YouTube views        ✅ 14.211 scholieren maakten een account aan      ✅ 17 jaar ervaring

Review plaatsen? Klik hier


Nemrah, Havo 5 (Slaag)

Handige videos met duidelijke uitleg. 


Steef, Havo 5 (Slaag)

Hele duidelijke uitleg van alle stof die je moest kennen. Heel blij met de video’s en uitleg geweest. Heb het hoogste punt ooit voor economie op mijn examen gehaald. 


Laura, Vwo 6 (Slaag)

Het gaf me veel structuur en overzicht. Toen ik hoorde wat ik moest leren voor economie kon ik er vaak geen touw aan vast knopen/ ik wist niet waar en hoe ik moest beginnen. Dit wordt in de examentrainer heel gestructureerd uitgelegd, met het kiezen van je route. Ook het zien van de progressie die je maakt helpt enorm als een motivator. Zelfs met mijn dyscalculie was de uitleg erg goed en kon ik het ook volgen, er wordt nooit een tussenstap overgeslagen. Heb het pas aangeschaft voor mijn eindexamen maar had het veel eerder moeten doen want mijn CE punt was de enige voldoende van het schooljaar maar wel een 7.1. Heel erg bedankt!! Had het eerder moeten kopen ga het aan iedereen aanraden. 


Nanne, Vwo 6 (Bootcamp)

Het boekje die we kregen gaf een heldere en duidelijke uitleg over alle onderwerpen die in het examen aan bod komen. De uitleg was op een fijne en begrijpelijke manier geschreven, waardoor het voor mij makkelijk was om de informatie te begrijpen en te onthouden. Het boekje was ook overzichtelijk en gestructureerd, waardoor ik bij het leren snel dingen kan opzoeken die ik nog wil weten. De docent die de training gaf was ook erg goed. Hij gaf de lessen op een fijne manier en legde de stof ook op een heldere en begrijpelijke manier uit. De docent wist antwoord te geven op de meeste vragen die werden gesteld. Het was een fijne opfrisser.


Julia, Vwo 6 (Slaag)

Alles was duidelijk en logisch uitgelegd. Alle uitleggen zijn geweldig, zonder dat zou ik nooit geslaagd zijn. 


Noëmi, Havo 5 (Slaag)

Alles kwam met video’s en er werd snel geantwoord op vragen. Verder was de examentraining super overzichtelijk wat het leren makkelijler maakte. Ik ben u dankbaar voor het aanbod van een overzichtelijke, betaalbare en duidelijke examentraining en wens u nog veel succes in de toekomst!


Merel, Vwo 6 (Slaag)

Super bedankt! Uw manier van uitleg heeft mij echt geholpen! Erg duidelijk met de uitleg filmpjes en dan het maken van opdrachten en vervolgens een video waarin werd uitgelegd hoe je het moest doen. Deze combinatie was er fijn!


Sofia, Havo 5 (Slaag)

Duidelijke uitleg en duidelijk waar alles staat. Het was heel fijn dat de verschillende filmpjes per onderwerp/domein werden ingedeeld. Dankjewel voor de hulp. Economie is voor mij altijd een heel lastig vak geweest en dankzij de training heb ik een 6,5 gehaald op mijn eindexamen, waar ik blij mee ben. 


Laura, Vwo 6 (Slaag)

Duidelijke uitleg. Overzichtelijke site. Fijn dat Frank bereikbaar is.


Sem, Havo 5 (Slaag)

Er werd in korte videos veel uitgelegd. Je hebt me heel erg geholpen ik had hierdoor toch nog een voldoende voor mijn economie examen.


Jessica, Havo5 (Bootcamp)

Prettig dat alle belangrijkste onderwerpen nog een keer aan bod zijn gekomen.


Josefien, Havo 5 (Slaag)

weet niet of ik het zonder jou had gehaald strijder!!! van 2 vieren aan het begin van havo5 naar een 6,5 voor het examen. jouw duidelijke videos hielden mij gemotiveerd en brachten wat overzicht in de zee van informatie die je moest kennen.


Jesse, Vwo 6 (Slaag)

Thanks voor de hulp Frank!! Heb voor m’n examen nog ff snel videootje gekeken. 


Julia, Havo 5 (Slaag)

Alles wordt rustig nog een keer duidelijk uitgelegd en je kan het nog een keer terug kijken als je het niet snapt. Ik heb veel gehad aan de examen training. Had beco te lang uitgesteld en op laatste moment deze examen training gekocht en uiteindelijk een 7,8 gehaald. Heel erg bedankt hiervoor en een fijne vakantie!


Anouk, Vmbo 4 (Slaag)

Dank je wel, ik ben geslaagd!


Yvette, Vwo 6 (Slaag)

Super snel antwoord op vragen, filmpjes die goed aansluiten bij de lesstof.


Anwar, Vwo 6 (Slaag)

Alles werd helder en goed uitgelegd. Heel erg bedankt! Heb zonder iets anders naast jouw training te doen een 7,6 voor economie gehaald en een 6,7 voor bedrijfseconomie. 


Fleur, Vwo 6 (Slaag)

Duidelijke uitleg video's en goed gesorteerd per onderwerp, en superfijn waren de besprekingen van oefen opgaven, hierdoor kreeg je echt inzicht in het mechanisme in plaats van slechts het antwoord !! Heel erg bedankt voor de uitlegvideo's en alle moeite, het heeft echt heel veel geholpen!!


Nick, Havo 4 (Snap)

Heel erg duidelijk en heeft er voor gezorgd dat ik van een 3.8 naar een 7.9 ben gegaan!


Dewi, Vmbo 4 (Slaag)

De uitleg videoclips waren helemaal top. 


Tim, Vwo 6 (Slaag)

Uitstekende video’s!


Emmely, Vwo 3 (Snap)

Heel goed uitgelegd. Ga zo door! je bent een topper!


Femke, Havo 5 (Slaag)

Overzichtelijk en praktisch! Dankjewel, je legde de stof op een duidelijke en vlotte manier uit. Ga zo door!


Koen, Havo 5 (Slaag)

Duidelijke uitleg, overzichtelijk!


Dinand, Havo 4 (Snap)

Goede en duidelijke mails en videos!


Indy, Vwo 6 (Slaag)

Ik kon makkelijk de informatie per onderwerp oefenen en daarna gelijk per domein opgaves maken dus dat was erg prettig. Na een heel jaar gestruggeld te hebben met economie heb ik mede door deze examentraining mijn examen met een mooie 6.5 afgerond. 


Bramco, Vwo 6 (Slaag)

Heel erg bedankt Frank, ik heb met alleen jouw training geleerd voor het eindexamen en een 8,4 gehaald!


Fenna, Vwo 6 (Slaag)

Het duidelijk noemen van de grote lijnen van wat je allemaal moest leren heeft me erg geholpen. bedankt. 


Linde, Vwo 6 (Slaag)

Duidelijke bondige uitleg video’s die examen gericht zijn. Heel erg bedankt! Door de video’s had ik veel meer zelfvertrouwen tijdens het examen, wat mij heel erg heeft geholpen. 


Mara, Vwo 6 (Slaag)

Alle examenopgaven met uitlegvideo's + een duidelijke en overzichtelijke pagina waarop je alles makkelijk kan vinden!


Lina, Havo 5 (Slaag)

Goeie uitleg videos beter dan mijn docent. Ik haal normaliter altijd een 3 en op mijn examen heb ik een 5,1 gehaald en geslaagd 🎓🥰


Diego, Vmbo 4 (Slaag)

Bedankt door u heb ik een 7 voor eco.  


Joran, Havo 5 (Slaag)

De uitleg was duidelijk en het examen survival pakket voor economie heeft mij laten slagen op economie!


Rens, Vwo 6 (Slaag)

Ik ben op economie niet gezakt!


Nikki, Havo 5 (Slaag)

Alle videos zijn super duidelijk! 


Fien, Havo 5 (Slaag)

Jammer dat ik een 5,4 heb gehaald voor economie maar toch veel hiervan opgestoken.  


Sanne, Havo 5 (Slaag)

Goed platform!

 

Izla, Vwo 6 (Slaag)

Ik vind dat Frank heel goed en duidelijk uitleg kan geven. Ook gaf hij bij de live stream op veel vragen antwoord en je merkt echt dat hij graag wil helpen. Zelf heb ik ook erg veel gehad aan de formule lijst. Het is heel handig om daarop even te checken of je alle stof kent en de QR-codes die verwijzen naar uitleg filmpjes zijn ook echt top.


Yasmina Ertür, Havo 5 (Slaag)

Ik heb mijn economie examen in tijdvak 2 gemaakt. Ik voelde mij best zelfverzekerd toen ik naar de toets ging omdat ik veel heb geleerd en veel oefenexamens heb gemaakt. Maar toen ik klaar was met de toets, dacht ik echt dat ik een onvoldoende had, dat het helemaal niet is gelukt. Ik denk dat dit kwam omdat ik ook veel heb geoefend met berekeningen en formules, terwijl dit echt nauwelijks voorkwam.. en ik ben ook niet de beste met uitleg geven, wat dus vooral voorkwam in het examen. Ik dacht dat ik het examen moest herkansen, maar heb dus een 7,2 gehaald!! Echt ongelooflijk! Super blij en trots nu.


Christel, Vwo 6 (Slaag)

Heel erg bedankt. Ik heb een goede voldoende gehaald mede door deze examentraining. Hierdoor hoefde ik niet 2 dikke boeken door te lezen of 45 samenvattingen van alle hoofdstukken en ik kon gelijk alles oefenen. 


Bryan Cheung, Vwo 6 (Slaag)

Meneer Frank reageerde erg snel op mijn gestelde vragen. Dat verdient zeker een pluim.


Ted, Vwo 6 (Slaag)

Een vriendin had vorig jaar examen gedaan en met jullie examentraining een dikke voldoende gehaald. Ik ben vorig jaar gezakt met een 3 voor economie als examencijfer, dit jaar heb ik mede dankzij deze training een 6.7 gehaald en ben ik dik geslaagd!


Niek van Doorn, Havo 5 (Slaag)

Dankzij Frank heb ik een goed cijfer gehaald en ben ik geslaagd.


Danique Zeegers, Havo 5 (Slaag)

Geslaagd met 8.4 voor de examens mede door deze video’s 😁


Emma, Havo 5 (Slaag)

De live stream via YouTube was een mooie aanvulling en het was erg fijn dat u de gelegenheid gaf om daarna en zelfs de volgende ochtend nog vragen te stellen via de whatsapp!


Justin, Vwo 6  (Slaag)

Ik had al vaker video's van u bekeken en vond het erg waardevol. Daarom leek het mij een goede aankoop en dat was het ook!


Annemijn, Havo 5 (Slaag)

Ik wil u heel erg bedanken voor alles. U antwoordt erg snel vergeleken met mijn eigen docent. 


Lucas, Vwo 6 (Slaag)

De uitleg is erg duidelijk.


Livia, Havo 5 (Slaag)

Economie academy heeft mij echt geholpen de moeilijke onderwerpen te begrijpen en te slagen voor mijn examens zonder herkansing! Dankuwel frank😁 


Isolde, Vwo 6 (Slaag)

Betere uitleg dan ik op school ooit gekregen heb


Resa, Vwo 6 (Slaag)

Ik had veel aan de uitleg filmpjes


Peter, Havo 4 (Snap)

Leuk gedaan dat als je een video hebt gekeken dat je deze kan afvinken met groen, oranje of rood. Zo krijg je een goed overzicht van wat je al gedaan hebt en nog moet doen.  


Ryan, Vmbo 4 (Slaag)

Super site!!!


Eva, Havo 5 (Bootcamp)

Dit heeft mij super goed geholpen voor mijn se’s haalde ik nooit hoger dan een 5,8 en voor mijn cse had ik een 6,9!! Super bedankt


Lara, Vwo 6 (Slaag)

Echt geweldig. Ik ben al jaren verschrikkelijk slecht in economie, heb zelfs nog nooit een voldoende gehaald in mijn laatste 3 vwo-jaren. Ik heb door deze examentraining een 6 gescoord voor mijn economie examen, niet alleen een wonder want dat komt vooral door de videos en de examentraining. De videos waren duidelijk en goed georganiseerd, en de uitleg van de examenopgaven waren ook duidelijk en de livestreams waren erg handig! Ontzettend bedankt voor alle hulp, zeker aan te raden!


Tom, Vwo 6 (Snap)

Het was heel fijn om alle stof van het examen nog eens door te nemen. Eerst de video's als uitleg en later de examens als toepassing. Als ik een opdracht eerst niet zo goed snapte, lukte dat later wel door de uitlegvideo.


Charlotte, Vmbo 4 (Slaag)

Goede uitleg, veel filmpjes


Carmen, Vwo 6 (Slaag)

De afvink lijst met of je een video al hebt gekeken, nog niet hebt gekeken of nog een keer moet kijken is echt heel fijn


Chris, docent aan de VAVO (Friesland College)

"Vooral zo doorgaan!", zei Barry Stevens vroeger in de Soundmix-show


Peter, Havo 5 (Slaag)

Ja het hielp geen reet ik had alsnog een 4.8 voor mn examen


Vanessa, Vwo 6 (Slaag)

Ga zo door! Het heeft me heel erg geholpen afgelopen jaar om uw video’s te kijken. Van een 4.4 naar een 6.7 voor economie!


Vince, Havo 5 (Slaag)

Duidelijk uitleg, waardoor stof na het bekijken van de video's makkelijker lijkt


R, Havo 5 (Slaag)

ik had een 7,4 op mijn examen!! :) (danku)


Betoul, Havo 5 (Slaag)

Eigenlijk heb ik geen tips, het was een super online training! Alles in de online trainer is overzichtelijk, waardoor je ook domeinen kan afvinken wanneer je ze hebt behandeld. 


Thomas, Havo 5 (Slaag)

De uitleg die u geeft, is nagenoeg altijd duidelijk


Timo, Havo 5 (Slaag)

De filmpjes zijn erg handig net voor de toets.


Sofie, Havo 5 (Slaag)

Frank brengt de theorie er dicht bij de praktijk. Hierdoor is het goed te begrijpen!


Marloes, Vwo 6 (Slaag)

De livestreams waren erg handig en duidelijk. 


Susan, Havo 5 (Slaag)

Super duidelijke uitleg. De filmpjes hebben er echt voor gezorgd dat ik geslaagd ben met een 7,6 voor economie. Bedankt!!!


Zara, Havo 5 (Bootcamp)

U heeft mij geholpen zodat ik een 7,4 heb gehaald


Merel, Vwo 5 (Snap)

Heel overzichtelijk en het wordt volledig uitgelegd 


Hanna, Vwo 6 (Slaag)

Super veel duidelijk uitleg video’s


Joris, Havo 5 (Slaag)

Geweldig! Ik heb zonder boeken en alleen dit programma alles geleerd voor mijn thuisstudie havo (staatsexamen). Zonder docent een dikke 8,7


Valerie, Vwo 6 (Slaag)

Hele fijne en duidelijk uitleg video’s bij de examenopdrachten


Lars, Vwo 6 (Slaag)

Goede, duidelijke uitleg!


Ryan, Vmbo 4 (Slaag)

Super dat jullie dit zo doen!  Ik heb er veel aan gehad tijdens mijn voorbereiding op de schoolexamens en het centrale examen. 


Koen, Havo 5 (Slaag)

Lekker zo door gaan! Goede en duidelijke video's.


Jesper, Vwo 6 (Slaag)

Ik vond t echt heel fijn, u heeft me er écht écht doorheen gesleept. Dankje dankje dankje!


Stefan, Havo 5 (Slaag)

Frankie is geweldig! Duidelijke uitleg en van tijd tot tijd humor!


Marise, Vwo 6 (Slaag)

Heel duidelijke uitleg! M'n redding omdat ik na de uitleg van m'n eigen docent het thuis nog even kon terugkijken. 


Marieke, Vwo 6 (Slaag)

Thanks voor alle duidelijke uitleg!


Anish, Havo 5 (Slaag)

Met jullie filmpjes begon ik economie stiekem leuk te vinden!


Eric, Havo 5 (Slaag)

Hele duidelijke uitleg! Vooral omdat theorie aan de praktijk wordt gekoppeld


Chiara, Vwo 6 (Slaag)

Ik heb heel veel aan de uitleg video's gehad, heel erg bedankt!! :D 


Pablo, Havo 5 (Slaag)

Redder in nood!


Nienke, Vwo 6 (Slaag)

De online vragen uurtjes hebben mijn economie examen gered!


Maud, Havo 5 (Slaag)

Mede dankzij de video’s heb ik een 6,2 voor mijn cse <3 


Janneke, Havo 5 (Slaag)

Frank is een fijne persoon om naar te luisteren, dat helpt erg mee want je pikt het beter op. Dankjewel zonder de video’s was ik niet geslaagd!


Maud, Vwo 6 (Slaag)

Frank, je hebt goeie humor. Dat maakte de youtube live leuker om naar te kijken. De video’s, supersamenvattingen en livestreams waren super handig! En de pubquiz was ook erg leuk


Jaden, Havo 5 (Slaag)

Je hebt me helpen slagen en hebt me een heel goed cijfer gegeven!!! Echt bedankt❤️❤️


Kim, Havo 5 (Slaag)

Jullie hebben me van heel veel onvoldoendes gered


Marijn, Havo 5 (Slaag)

Ik vind het echt echt echt heel erg aardig dat u ons zo veel heeft geholpen met verschillende livestreams etc. Heel erg bedankt! Het heeft me echt geholpen!


Jelle, Havo 5 (Bootcamp)

Super gezellig maar desondanks leerzaam. Niks was echt zo goed als perfect!


Larissa, Vwo 5 (Snap)

De reden dat ik voldoendes haal op economie :) echt heel erg bedankt 


Dau, Vwo 6 (Slaag)

Duidelijke videos!


Maud, Havo 5 (Slaag)

Al je hulp heeft super erg geholpen en mede daardoor ben ik met een mooi eindcijfer geslaagd.


Donathe, Vwo 6 ( Slaag)

Fijne video's die de oude examens bespreken!


Mara, Vwo 6 (Slaag)

Handige video's! 


Rik, Havo 5 (Slaag)

Ga zo door Topper!


Kiara, Vwo 6 (Slaag)

Goeie duidelijke uitleg over de begrippen! Goed voor mijn basiskennis. 


Resa, Vwo 6 (Slaag)

De uitlegvideo's zijn heel behulpzaam 


Alies, Havo 5 (Slaag)

Goed en overzichtelijk! Fijn om mee te werken


Lorena, Vwo 6 (Slaag)

De videos zijn erg duidelijk en ze hebben mij heel erg geholpen!


Suzanne, Vwo 6 (Slaag)

Duidelijk door alle stof en erg behulpzaam


Roan, Vmbo 4 (Slaag)

Echt duidelijk uitleg tijdens de live straems


Nienke, Havo 5 (Slaag)

Dankzij jullie heb ik een 6.5 voor economie gehaald tijdens mijn examen !


Joanne, Havo 5 (Slaag)

Hij praat erg duidelijk!


Ap, Havo 5 (Slaag)

Handige uitleg, alles is duidelijk!


Elise, Vwo 6 (Bootcamp)

Ik vond de training heel waardevol, omdat ik moeite heb met economie en het lastig vind zelf alle stof te doorgronden uit de boeken. Deze examentraining heeft mij er “doorheen gesleept”. De domeinen waren duidelijk ingedeeld, met alle onderwerpen die je moest beheersen, waarbij bij de meeste dan een goed filmpje zat. Ook was het handig dat je een paar examenvragen eerst zelf kon oefenen, en het daarna via een filmpje door kon nemen. Zo kon je zien wat je beter had moeten doen. Ik zou het zeker aanraden, het was top👍🏼. Ik heb de goeie training ook teruggezien in mijn examencijfer: een dikke voldoende, terwijl ik anders met geluk een 5 scoorde! Hartstikke bedankt.


Max, Vmbo 4 (Slaag)

De training heeft mij enorm geholpen! Voordat ik met de examentraining begon stond ik een 4 gemiddeld. Door de examentraining (en veel oefenen) heb ik dit opgehaald naar een 6,5 en heb ik voor mijn centraal examens zelfs een 7,4 gehaald!!! Heel erg bedankt Frank!


Maartje, Havo 5 (Snap)

Duidelijke uitleg. Vooral het bespreken van de examens van vorige jaren vond ik handig. Ik stond een 5,4 en ik heb voor het eindexamen een 6,3 gehaald, top!


Nina, Vmbo 4 (Slaag)

Ik vond het heel duidelijk en nuttig en vooral met de examenbundels erbij die ik had gekocht. Wel zou ik aan anderen aanraden om echt optijd voor de examens met de online training te beginnen want ik had te weinig tijd om op mijn eigen tempo door alle stof heen te lopen (ik begon ca 2 weken van tevoren).


Esther, Havo 5 (Snap)

Heel fijn, ik had amper uit mijn lesboeken geleerd en alleen gefocust op het maken van de examenopgaves en de uitleg erbij had mij enorm geholpen omdat het niet alleen maar ook om het antwoord ging maar vaak werd het antwoord het ook toegepast in andere situaties waardoor ik meer inzicht kreeg. Ik had dan ook aantekeningen gemaakt die niet in mijn lesbrieven voorkwamen en daardoor ook wat waardevoller zijn.


Hans, Vwo 6 (Bootcamp)

Zeer overzichtelijke training die je goed liet inzien waar je makken zaten


Jasper, Vmbo 4 (Slaag)

Erg handig, de filmpjes waren helder en kort waardoor het begrijpbaar was.


Noa, Havo 5 (Slaag)

Duidelijk en overzichtelijk! Geeft een goed gevoel als je steeds weer een modulde gedaan hebt en snapt!


Esmee, Vwo 6 (Slaag)

Ik heb er erg veel aan gehad en heb wel op mijn centraal examen een keurige 6,3 gehaald


Jan, Vwo 6 (Bootcamp)

Ik vond het een goede training. Hierdoor ben ik veel beter gaan snappen wat ik nou precies aan het leren was, ik begon de verbanden veel beter te begrijpen. Ook had ik uiteindelijk een hoger cijfer voor het examen dan ik had verwacht, met dank aan deze training.


Mo, Vmbo 4 (Slaag)

ik vond de examentraining super handig! Ik kreeg vanuit school namelijk een heel slecht boek waar ik weinig of geen duidelijke uitleg en informatie uit kon halen. Ik heb mijn examen makkelijk gehaald met behulp van deze training en een examenbundel.


Fabian, Vwo 6 (Slaag)

Erg handig en leerzaam, vooral omdat het per domein is ingedeeld.


Maartje, Vwo 5 (Snap)

Ik vond de training heel nuttig, omdat alles wat in het examen terugkomt wordt behandeld door middel van uitleg, oefenopgaven en uitgebreide uitwerkingen.


Jan, Vwo 6 (Bootcamp)

Ik vond deze examentraining super handig, want alle stof die je nodig had tijdens het economie examen kwam aan bod. Nog een voordeel van deze examentraining is dat het niet al te prijzig is, t.o.v. de andere examentrainingen! Economie Academy heeft mij goed op weg geholpen en daarom raad ik het zeker aan, aan alle examenleerlingen met het vak economie in hun pakket.


Olivier, Vmbo 4 (Slaag)

Deze examentraining was een super handige afwisseling tussen het lezen van het boek door. De filmpjes waren heel duidelijk en er wordt snel gereageerd op je vraag! Zeker een aanrader voor als je geen honderden euros aan trainingen wilt uitgeven maar wél wat extra uitleg kan gebruiken!


Julia, Havo 5 (Snap)

Ik vond de training heel handig. Alles wordt goed en overzichtelijk uitgelegd en je kan zelf bepalen waar je mee oefent. Ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan. Dankzij deze training ging ik met een goed gevoel mijn examen in.


Mathijs, Vwo 6 (Slaag)

Goede training! Alles komt aan bod en aan de hand van de samenvattingen kun je gemakkelijk grotere blokken globaal doornemen om erachter te komen wat je niet meer of nog niet kent. Vervolgens is de uitleg over die specifieke dingen gemakkelijk te vinden. Zo kun je gemakkelijk je kennis over alle stof compleet maken.


Erik, Havo 5 (Slaag)

Het is fijn om oude examens na te kunnen kijken met extra uitleg via filmpjes.


Emma, Vwo 6 (Slaag)

De training heeft mij echt gered in mijn examenjaar. Het is zo fijn dat je zo snel informatie en uitleg tot je beschikking hebt, wanneer je even bent vergeten hoe dit onderwerp ook al weer ging of wat het ook al weer was. De uitleg is makkelijk te begrijpen en het wordt ook nog overgebracht op een goede manier, met behulp van examenopdrachten en voorbeelden tijdens de uitleg.


Emiel, Havo 5 (Bootcamp)

Erg duidelijk en goed gestructureerd. Door deze training heb ik mijn eindexamen veel beter gemaakt!


Julia, Havo 4 (Snap)

Uitleg in domeinen was heel overzichtelijk, ook de opdrachten hebben mij echt goed geholpen met het toepassen van de stof. Ik ben echt een eco-analfabeet, maar heb hiermee het 2de hoogste cijfer van de klas gehaald.


Julian, Vmbo 4 (Slaag)

Duidelijk en handig. D.m.v. de video's en online training mijn examen gehaald


Maria, Vmbo 4 (Slaag)

Ik vond het erg fijn, ik heb veel geleerd en het heeft enorm geholpen! Dankjewel!


Tom, Vwo 6 (Slaag)

Goud!


Rahma, Havo 5 (Bootcamp)

Ik vond de training geweldig! Hier door ben ik met een dikke zeven voor mijn eindexamen Havo geslaagd, dit jaar!! - Rahma


Jort, Havo 5 (Slaag)

Ik vond u trainingen erg handig, de filmpjes waren to the point en duidelijk. Bij elk filmpje kon je aantekeningen maken en zo je eigen kennis uitbreiden. Bedankt! Ik stond een 5 gemiddeld en ben met een 7.3 geslaagd.


Joris, Havo 5 (Slaag)

Handig, beknopt, fijn om de belangrijkste begrippen op te frissen.


Alice, Vmbo 4 (Slaag)

Ik vond de training erg nuttig. Vooral door de filmpjes begreep ik de stof veel beter.


Bas, Havo 5 (Slaag)

Ik vond de training zeer nuttig. Door de indeling van domeinen kreeg je een overzicht van wat je allemaal moest begrijpen. Ook kreeg je supersnel antwoord per mail van Frank als je vragen had over onduidelijkheden!


Iris, Vmbo 4 (Slaag)

Ik vond het een heel goede training voor mijn examen. Je gaat op een andere manier de opdrachten maken en daardoor werden veel dingen ineens duidelijk voor me. Zeker een aanrader voor mensen voor wie een economie examen staat te wachten!


Skip, Havo 5 (Bootcamp)

Ik vond de examentraining erg duidelijk en heb er veel aan gehad op mijn examen


Thom, Havo 5 (Bootcamp)

Goed.


Bas, Havo 5 (Slaag)

Duidelijke uitleg en je kan het op eigen snelheid doen!


Bas, Havo 5 (Slaag)

Nuttig


Robert, Havo 5 (Bootcamp)

Een complete economie training


Julia, Havo 5 (Snap)

Leerzaam en heel handig


Elise, Vmbo 4 (Snap)

ik vond het lastig om structuur te vinden bij het voorbereiden van mij economie examen. Deze lessen gaven mij een duidelijk overzicht en ook nog eens met super fijne uitleg erbij!


Bas, Havo 5 (Slaag)

Duidelijke en goed te hanteren website. Heldere lay out. Onderwerpen worden in een rustig tempo behandeld. Veel examenoefenstof, gevolgd door uitleg. Gelegenheid tot stellen van vragen, waarbij de antwoorden voor iedereen zijn te volgen. Uitermate geschikt voor zowel HAVO als VWO leerlingen, die extra ondersteuning willen bij de voorbereiding voor hun examen. Daarnaast ook geschikt voor een ieder die zijn economie kennis wil ophalen.


Rik, Vwo 6 (Slaag)

De trainingen hebben mij heel erg goed geholpen in VWO6. Ik heb de training niet alleen gebruikt bij de voorbereiding van mij CE-examen, maar ook bij alle schoolexamens. Het was een fijn om de stof op een andere manier tot je te nemen dan de traditionele lesmethodes. Daarnaast vond ik het heel fijn dat Frank goed te bereiken is. Hij heeft zelfs mijn vraag via WhatsApp beantwoord! Ondanks dat je dus een online licentie koopt heb je toch persoonlijk contact met een docent. Ik weet zeker dat de economie academy mij geholpen heeft om mijn economie examen tot een succes te maken.


Benjamin, Havo 5 (Slaag)

De manier om te slagen voor je economie examen!


David, Havo 5 (Slaag)

Ik vond de training leerzaam en het heeft eraan bij gedragen dat ik nu mijn havo diploma heb


Jessica, Vwo 6 (Slaag)

Ik vond het een heel erg fijne training, de uitleg is erg duidelijk en het is erg fijn dat je opdrachten kunt oefenen en dan ook kunt bekijken hoe het precies moet dmv een filmpje


Elise, Havo 5 (Slaag)

Helemaal top! De training was heel erg behulpzaam, overzichtelijk en de uitleg was goed en duidelijk. Kortom, een hele goede (en ook nog eens relatief goedkope) manier om me voor te bereiden op het centraal examen. De filmpjes bij elke eindterm én de samenvattingen per domein waren superhandig en gaven mij veel overzicht over de stof die ik moest kennen voor het examen. Economie was een van mijn slechtste vakken (of zelfs mijn slechtste vak), maar het cijfer dat ik op het centraal examen haalde was een van de hoogste cijfers op mijn lijst. Ik heb dus heel erg veel aan de examentraining gehad en zou het zeker aanraden aan ieder die volgend jaar examen in economie doet. Heel erg bedankt voor alle hulp!


Amber, Vmbo 4 (Slaag)

Bijzonder effectief en heel leerzaam, geen lange verhalen maar korte filmpjes met goede uitleg. Top!


Hendrik, Havo 5 (Bootcamp)

Heel erg leerzaam. Het was zijn om al te oefenen met de examenvragen.


Evert, Vmbo 4 (Bootcamp)

Ik vond het super fijn en snap alles nu veel beter!


Meer lezen? 

Klik hier voor meer succesverhalen!