Reviews

Review plaatsen? Klik hier


Joris, Havo 5 (Slaag)

Geweldig! Ik heb zonder boeken en alleen dit programma alles geleerd voor mijn thuisstudie havo (staatsexamen). Zonder docent een dikke 8,7


Elise, Vwo 6 (Bootcamp)

Ik vond de training heel waardevol, omdat ik moeite heb met economie en het lastig vind zelf alle stof te doorgronden uit de boeken. Deze examentraining heeft mij er “doorheen gesleept”. De domeinen waren duidelijk ingedeeld, met alle onderwerpen die je moest beheersen, waarbij bij de meeste dan een goed filmpje zat. Ook was het handig dat je een paar examenvragen eerst zelf kon oefenen, en het daarna via een filmpje door kon nemen. Zo kon je zien wat je beter had moeten doen. Ik zou het zeker aanraden, het was top👍🏼. Ik heb de goeie training ook teruggezien in mijn examencijfer: een dikke voldoende, terwijl ik anders met geluk een 5 scoorde! Hartstikke bedankt.


Max, Vmbo 4 (Slaag)

De training heeft mij enorm geholpen! Voordat ik met de examentraining begon stond ik een 4 gemiddeld. Door de examentraining (en veel oefenen) heb ik dit opgehaald naar een 6,5 en heb ik voor mijn centraal examens zelfs een 7,4 gehaald!!! Heel erg bedankt Frank!


Maartje, Havo 5 (Snap)

Duidelijke uitleg. Vooral het bespreken van de examens van vorige jaren vond ik handig. Ik stond een 5,4 en ik heb voor het eindexamen een 6,3 gehaald, top!


Nina, Vmbo 4 (Slaag)

Ik vond het heel duidelijk en nuttig en vooral met de examenbundels erbij die ik had gekocht. Wel zou ik aan anderen aanraden om echt optijd voor de examens met de online training te beginnen want ik had te weinig tijd om op mijn eigen tempo door alle stof heen te lopen (ik begon ca 2 weken van tevoren).


Esther, Havo 5 (Snap)

Heel fijn, ik had amper uit mijn lesboeken geleerd en alleen gefocust op het maken van de examenopgaves en de uitleg erbij had mij enorm geholpen omdat het niet alleen maar ook om het antwoord ging maar vaak werd het antwoord het ook toegepast in andere situaties waardoor ik meer inzicht kreeg. Ik had dan ook aantekeningen gemaakt die niet in mijn lesbrieven voorkwamen en daardoor ook wat waardevoller zijn.


Hans, Vwo 6 (Bootcamp)

Zeer overzichtelijke training die je goed liet inzien waar je makken zaten


Jasper, Vmbo 4 (Slaag)

Erg handig, de filmpjes waren helder en kort waardoor het begrijpbaar was.


Noa, Havo 5 (Slaag)

Duidelijk en overzichtelijk! Geeft een goed gevoel als je steeds weer een modulde gedaan hebt en snapt!


Esmee, Vwo 6 (Slaag)

Ik heb er erg veel aan gehad en heb wel op mijn centraal examen een keurige 6,3 gehaald


Jan, Vwo 6 (Bootcamp)

Ik vond het een goede training. Hierdoor ben ik veel beter gaan snappen wat ik nou precies aan het leren was, ik begon de verbanden veel beter te begrijpen. Ook had ik uiteindelijk een hoger cijfer voor het examen dan ik had verwacht, met dank aan deze training.


Mo, Vmbo 4 (Slaag)

ik vond de examentraining super handig! Ik kreeg vanuit school namelijk een heel slecht boek waar ik weinig of geen duidelijke uitleg en informatie uit kon halen. Ik heb mijn examen makkelijk gehaald met behulp van deze training en een examenbundel.


Fabian, Vwo 6 (Slaag)

Erg handig en leerzaam, vooral omdat het per domein is ingedeeld.


Maartje, Vwo 5 (Snap)

Ik vond de training heel nuttig, omdat alles wat in het examen terugkomt wordt behandeld door middel van uitleg, oefenopgaven en uitgebreide uitwerkingen.


Jan, Vwo 6 (Bootcamp)

Ik vond deze examentraining super handig, want alle stof die je nodig had tijdens het economie examen kwam aan bod. Nog een voordeel van deze examentraining is dat het niet al te prijzig is, t.o.v. de andere examentrainingen! Economie Academy heeft mij goed op weg geholpen en daarom raad ik het zeker aan, aan alle examenleerlingen met het vak economie in hun pakket.


Olivier, Vmbo 4 (Slaag)

Deze examentraining was een super handige afwisseling tussen het lezen van het boek door. De filmpjes waren heel duidelijk en er wordt snel gereageerd op je vraag! Zeker een aanrader voor als je geen honderden euros aan trainingen wilt uitgeven maar wél wat extra uitleg kan gebruiken!


Julia, Havo 5 (Snap)

Ik vond de training heel handig. Alles wordt goed en overzichtelijk uitgelegd en je kan zelf bepalen waar je mee oefent. Ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan. Dankzij deze training ging ik met een goed gevoel mijn examen in.


Mathijs, Vwo 6 (Slaag)

Goede training! Alles komt aan bod en aan de hand van de samenvattingen kun je gemakkelijk grotere blokken globaal doornemen om erachter te komen wat je niet meer of nog niet kent. Vervolgens is de uitleg over die specifieke dingen gemakkelijk te vinden. Zo kun je gemakkelijk je kennis over alle stof compleet maken.


Erik, Havo 5 (Slaag)

Het is fijn om oude examens na te kunnen kijken met extra uitleg via filmpjes.


Emma, Vwo 6 (Slaag)

De training heeft mij echt gered in mijn examenjaar. Het is zo fijn dat je zo snel informatie en uitleg tot je beschikking hebt, wanneer je even bent vergeten hoe dit onderwerp ook al weer ging of wat het ook al weer was. De uitleg is makkelijk te begrijpen en het wordt ook nog overgebracht op een goede manier, met behulp van examenopdrachten en voorbeelden tijdens de uitleg.


Emiel, Havo 5 (Bootcamp)

Erg duidelijk en goed gestructureerd. Door deze training heb ik mijn eindexamen veel beter gemaakt!


Julia, Havo 4 (Snap)

Uitleg in domeinen was heel overzichtelijk, ook de opdrachten hebben mij echt goed geholpen met het toepassen van de stof. Ik ben echt een eco-analfabeet, maar heb hiermee het 2de hoogste cijfer van de klas gehaald.


Julian, Vmbo 4 (Slaag)

Duidelijk en handig. D.m.v. de video's en online training mijn examen gehaald


Maria, Vmbo 4 (Slaag)

Ik vond het erg fijn, ik heb veel geleerd en het heeft enorm geholpen! Dankjewel!


Tom, Vwo 6 (Slaag)

Goud!


Rahma, Havo 5 (Bootcamp)

Ik vond de training geweldig! Hier door ben ik met een dikke zeven voor mijn eindexamen Havo geslaagd, dit jaar!! - Rahma


Jort, Havo 5 (Slaag)

Ik vond u trainingen erg handig, de filmpjes waren to the point en duidelijk. Bij elk filmpje kon je aantekeningen maken en zo je eigen kennis uitbreiden. Bedankt! Ik stond een 5 gemiddeld en ben met een 7.3 geslaagd.


Joris, Havo 5 (Slaag)

Handig, beknopt, fijn om de belangrijkste begrippen op te frissen.


Alice, Vmbo 4 (Slaag)

Ik vond de training erg nuttig. Vooral door de filmpjes begreep ik de stof veel beter.


Bas, Havo 5 (Slaag)

Ik vond de training zeer nuttig. Door de indeling van domeinen kreeg je een overzicht van wat je allemaal moest begrijpen. Ook kreeg je supersnel antwoord per mail van Frank als je vragen had over onduidelijkheden!


Iris, Vmbo 4 (Slaag)

Ik vond het een heel goede training voor mijn examen. Je gaat op een andere manier de opdrachten maken en daardoor werden veel dingen ineens duidelijk voor me. Zeker een aanrader voor mensen voor wie een economie examen staat te wachten!


Skip, Havo 5 (Bootcamp)

Ik vond de examentraining erg duidelijk en heb er veel aan gehad op mijn examen


Thom, Havo 5 (Bootcamp)

Goed.


Bas, Havo 5 (Slaag)

Duidelijke uitleg en je kan het op eigen snelheid doen!


Bas, Havo 5 (Slaag)

Nuttig


Robert, Havo 5 (Bootcamp)

Een complete economie training


Julia, Havo 5 (Snap)

Leerzaam en heel handig


Elise, Vmbo 4 (Snap)

ik vond het lastig om structuur te vinden bij het voorbereiden van mij economie examen. Deze lessen gaven mij een duidelijk overzicht en ook nog eens met super fijne uitleg erbij!


Bas, Havo 5 (Slaag)

Duidelijke en goed te hanteren website. Heldere lay out. Onderwerpen worden in een rustig tempo behandeld. Veel examenoefenstof, gevolgd door uitleg. Gelegenheid tot stellen van vragen, waarbij de antwoorden voor iedereen zijn te volgen. Uitermate geschikt voor zowel HAVO als VWO leerlingen, die extra ondersteuning willen bij de voorbereiding voor hun examen. Daarnaast ook geschikt voor een ieder die zijn economie kennis wil ophalen.


Rik, Vwo 6 (Slaag)

De trainingen hebben mij heel erg goed geholpen in VWO6. Ik heb de training niet alleen gebruikt bij de voorbereiding van mij CE-examen, maar ook bij alle schoolexamens. Het was een fijn om de stof op een andere manier tot je te nemen dan de traditionele lesmethodes. Daarnaast vond ik het heel fijn dat Frank goed te bereiken is. Hij heeft zelfs mijn vraag via WhatsApp beantwoord! Ondanks dat je dus een online licentie koopt heb je toch persoonlijk contact met een docent. Ik weet zeker dat de economie academy mij geholpen heeft om mijn economie examen tot een succes te maken.


Benjamin, Havo 5 (Slaag)

De manier om te slagen voor je economie examen!


David, Havo 5 (Slaag)

Ik vond de training leerzaam en het heeft eraan bij gedragen dat ik nu mijn havo diploma heb


Jessica, Vwo 6 (Slaag)

Ik vond het een heel erg fijne training, de uitleg is erg duidelijk en het is erg fijn dat je opdrachten kunt oefenen en dan ook kunt bekijken hoe het precies moet dmv een filmpje


Elise, Havo 5 (Slaag)

Helemaal top! De training was heel erg behulpzaam, overzichtelijk en de uitleg was goed en duidelijk. Kortom, een hele goede (en ook nog eens relatief goedkope) manier om me voor te bereiden op het centraal examen. De filmpjes bij elke eindterm én de samenvattingen per domein waren superhandig en gaven mij veel overzicht over de stof die ik moest kennen voor het examen. Economie was een van mijn slechtste vakken (of zelfs mijn slechtste vak), maar het cijfer dat ik op het centraal examen haalde was een van de hoogste cijfers op mijn lijst. Ik heb dus heel erg veel aan de examentraining gehad en zou het zeker aanraden aan ieder die volgend jaar examen in economie doet. Heel erg bedankt voor alle hulp!


Amber, Vmbo 4 (Slaag)

Bijzonder effectief en heel leerzaam, geen lange verhalen maar korte filmpjes met goede uitleg. Top!


Hendrik, Havo 5 (Bootcamp)

Heel erg leerzaam. Het was zijn om al te oefenen met de examenvragen.


Evert, Vmbo 4 (Bootcamp)

Ik vond het super fijn en snap alles nu veel beter!


Meer lezen? 

Klik hier voor meer succesverhalen!